Så blev der fest!

FESTEN.dk blev en realitet i 2011, men kun i hovedet. Min bror og jeg gik med tanken i laaaaang tid, og fik ikke rigtigt skudt kanonen af.
Men 2013 kom der gang i noget. Jeg stødte på Mikkel en aften i JCI-regi, og han havde ikke rigtigt noget at rive i. Mikkel gav udtryk for at han vidste en masse om internet, hjemmesider, e-commerce osv., og det tog os ikke lang tid at blive enige om at det skulle prøves af.

Mikkel er en handlingens mand, - så kun kort tid efter havde han arrangeret FESTEN.dk i lejede kontorlokaler, med 4 pladser og lige så mange unge mennesker omkring ham. 

Gennem det første halve år blev der tænkt og udviklet strategi, testsites, artikler, indhold, fotos, videos, hjælpe værktøjer osv osv... Siden blev faktisk ganske hæderlig, - men uden indtægt, da der ikke blev solgt noget.

Mikkel fandt sig en kæreste og flyttede til Aalborg, - og så var projektet ligesom ikke helt det samme. Tiden gik, og der skete kun små fremskridt. Min bror og jeg havde nok at gøre i firmaet hvor vi ellers var til daglig, og hvor vi havde været i henholdsvis 10 og 20 år.

Men i 2016 skete der noget nyt... og mere om det senere!