Et software projekt, der holder kontakterne ved lige!

Der findes mange gode ideér derude, og ofte vil ideskaberne gerne fortælle om deres ideér.
Mange bliver dog kun ved ideén, - de har svært ved at afse tid, penge og energi til at få det op at flyve.

Men sådan var det ikke med en god idé som en af mine venner havde...
Efter sommeren 2016, blev jeg ved et netværksmøde præsenteret for en entusiastisk idé fra en af mine venner. En idé som jeg sidenhed også valgte at investerer en del penge i. 

Præsentationen af ideén blev foretaget på under en time. Han fortalte mig at det var hemmeligt, og at jeg ikke måtte fortælle om det til andre. Det respekterede jeg naturligvis. 
Han fortalte med stor iver. Glæden sprang ud af øjnene af ham, og han gjorde det meget levende. Han er sådan en person at enten så er han for eller også er han imod. Intet midt i mellem. Til gengæld når han er for, så er det med ild i øjnene. Og det var han naturligvis for denne nye idé.

Vi aftalte direkte under præsentationen at vi skulle lave et selskab som vi delte fifty fifty, og hvis der skulle andre ind, så skulle vi afstå lige meget. Jeg kom med opstartskapitalen, og han kom med ideén. Vupti, så var vi igang.

Der var i forevejen sonderet lidt terræn omkring hvem der kunne hjælpe med det tekniske for at få projektet op at stå. 
Det blev kontaktet, og vi fik aftalt et roadmap, en timeline og en deadline for en beta version.
Det tegnede godt, - teamet var godt fagligt funderet, og vi havde en god kemi.

Projektet kørte hele efteråret, og deadline for beta versionen var 15. december. 
Sideløbende med udviklingen af softwaren, skulle vi have de juridiske aspekter på plads også. Det måtte være let for et par advokater, sådan lige at få det fixet. Mente vi!

Deadline blev overskreden, men projektet tegnede godt. Få dage inden jul blev softwaren præsenteret, og det var 90 % klar til en beta-test.

Teamet måtte lige få de sidste ting fixet over julen, og så skulle det hele i en brugertest blandt vores omgangkreds... Og så blev det først spændende.

Det vil du kunne læse meget mere om i løbet af 2017, og indtil da, skal du være velkommen til at prøve vores beta-version, og meget gerne give os feedback.
Beta versionen finder du her: beta.skyid.com
og feedback må du meget gerne sende til hello@skyid.com